Truckförare sökes!

Lagermedarbetare med truckvana
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av truckkörning och trivs bra i en lagermiljö.

Som lagerarbetare ser vi att du är noggrann, alert och hungrig på att få testa på något nytt. Att du kan arbeta självständigt såväl som att ha lätt för samarbete och vara hjälpsam mot kollegor. Du trivs i ett arbete med högt tempo och är inte rädd för att ta i när det behövs.

Arbetspassen ligger förlagda måndagar till fredagar men tiderna kan vara varierande beroende på kund.

Din profil

- Truckkort A + B
- Vana av minst 6 mån truckkörning
- Social och driven
- Trivs i lagermiljö
- Svenska i tal och skrift
- B-körkort

Om LN Personal AB


LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Kontaktperson(er)

Agnes Lillvik
Olivia Malmgren

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

2019-07-23

Truckförare sökes!

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor